Le Moulin du Mouflu homepage Le Moulin du Mouflu homepage
Le Moulin du Mouflu
Le Moulin du Mouflu - oldtimers
Le Moulin du Mouflu - natuur
Le Moulin du Mouflu - terras
Le Moulin du Mouflu - brasserie

STEL ZELF JE DROOMDAG SAMEN

Op zoek naar een geschikte teambuilding activiteit voor uw bedrijf, vereniging of vriendengroep? Wij werken graag samen met u de gedroomde formule voor uw groep uit. Ontdek samen met je collega’s of vrienden het betoverende Pays des collines met zijn glooiende groene en onbebouwde landschappen, authentieke dorpjes en cultuursteden zoals o.a. Doornik. Gelegen net op de taalgrens waar de heuvels van les Pays des collines overgaan in die van de Vlaamse Ardennen.

Vertrek vanuit Le Moulin du Mouflu te voet, per fiets, mountainbike, tandem , electrische step , electrische loopfiets , met een oldtimer en/of Porsche ! We bieden ook nog andere leuke activiteiten aan zoals oa : huifkarrentocht , pétanque , droppings , mountainbike , zoektochten , initiatie Scrooser , lopifit ,...

Avontuur gegarandeerd in de geboortestreek van Hercule Poirot.

Het nuttige aan het aangename koppelen: Start de dag met een ontbijt of organiseer een bedrijfs - meeting . Sluit nadien de dag af , na een originele activiteit , met een heerlijke maaltijd. Het kan allemaal!

Contacteer ons »

Contacteer ons om de mogelijkheden te bespreken »

U BENT OP ZOEK NAAR EEN EVENT- OF VERGADERLOCATIE?

In onze unieke en sfeervolle evenementenlocatie kan u terecht voor het organiseren van een meeting, seminarie, personeelsbijeenkomst of produktvoorstelling. Prachtig gelegen in de rust en het groen van les Pays des Colinnes, maar toch centraal gelegen in de buurt van Ronse/Doornik en de E42/E429. Ook Kortrijk of Gent zijn via de aansluiting met de N60 snel bereikbaar.

Le Moulin du mouflu biedt wat u zoekt voor al uw bedrijfsseminaries, vergaderingen of events van 5 tot 30 personen.

Wij verzorgen graag voor u een deel van de organisatie òf nemen de totale regie in handen. Wat catering betreft stellen wij u onze eigen partners voor, maar het staat u vrij uw eigen cateraar in te schakelen die kan beschikken over een volledig uitgeruste industriële keuken.

Een locatie met de ziel en uitstraling van toen maar met het comfort en de luxe van nu. Alle moderne middelen zoals een beamer, internet (wifi), projectiescherm, en flipcharts,... staan ter uwer beschikking.

U wil dit combineren met een teambuilding activiteit, wij bieden u allerlei mogelijkheden aan.

Contacteer ons »

Contacteer ons om de mogelijkheden te bespreken »

Organiseer als bedrijf een oldtimer tocht als teambuilding actitiveit
Een unieke locatie voor uw seminarie of bedrijfsevent
Geniet van een glaasje na een fietstocht

Onze partner

Vintage Car Events